perjantai 27. maaliskuuta 2015

Erittäin aktiivinen kirjoittaja joo

Eh en todellakaan ole tyytyväinen itseeni. Kaikki on tuntunut vähän kuupsahtavan kyljelleen, ei yhtään huvittaisi tehdä mitään. Kirjoittaminenkin on ollut minulle nyt hiukan pakkopullaa ja jos se tekstittä näkyy niin anteeksi.

Nyt sitten viikko sitten poistin koko You Tube kanavani että heippa vaan Zelda Pinelee. Mut se nyt ai ollut todellinen loppuni vaan loin kaksi päivää myöhemmin uuden nimeltään ZeloX. Nimi kuulostaa miljoonasatatriljoona kertaa paremmalta sekä nyt rupean panostamaan tuohon asiaan enemmän. En tule lataamaan mitään vanhoja vidoitani uusiksi uudelle kanavalleni. piste. Mut joo siis kaikki menee tilaamaan -> https://www.youtube.com/channel/UCkOyRZmxJlSp5hB44wXtAuQ

Ja tuota noin Star Sablessa olen koulutuksen kannalta edistynyt huonosti mutta yksi hyvä uutinen on se että, minulla on uusi hevonen tallissa. Köh, köh. Niin siis minunhan piti kouluttaa kaikki ennen kuin ostan uuden. Mutta joo enään os vain Pena ja uusi konini Frostmist koulutettavana. Tuolla konin retaleella ei ole vielä lempinimeä mutta einköhän sille keksi pian jotain. Zelda on myös saannut uuden hiustyylin jejejejej.

Ja olen etsimässä KAIKILLE hevosilleni sukutaulua, eli rohkeasti kyselemään jos olisi kiinnostusta. Huomioi kuitenkin hevoseni ja sinun hevosesi iät. Otan myös hevosia joilla ei ole 'omia nettisivuja'. Tämä siis selittää hevosteni esittelyiden muutokset.

Ja sitten päivän tärkein uutinen: OLEN 17 LVL!

Frostmist ja sen sielunsisko Bravesoul :'D


Nyt rupean julkaisemaan postauksia tiuhaampaan tahtiin mutta lyhyemmillä selityksillä!
-päivitin kaikki ajan tasalle-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti